Over ons

 

In 2016 kwamen Carlo Teeuwissen en Joep Mulder samen om over hun gezamenlijke passie voor ondernemen te sparren. Carlo met zijn ruime ervaring in het opleiden van en werken met young professionals binnen de IT, sloot goed aan bij de inhoudelijke kennis van Joep, die op dat moment al ruim vijftien jaar expert was binnen de IT wereld.

Eén aspect wisten ze zeker: steeds meer organisaties maken de beweging naar een data gedreven omgeving, waarbij een dringende behoefte is om te groeien met eigen personeel en de kennis binnenshuis te houden. In plaats van het probleem te verleggen door professionals weg te trekken bij organisaties, willen Carlo en Joep juist het aanbod op de arbeidsmarkt vergroten. De schaarste op de IT markt en het aantrekken van nieuw personeel is namelijk een groot probleem bij veel organisaties.

Met de inhoudelijke kennis van Joep en de expertise van Carlo binnen de arbeidsbemiddeling was het idee om zelf young professionals op te leiden en daardoor nieuw aanbod te creëren snel geboren.

Als gevolg hiervan werd in oktober 2017 Smart Data People opgericht en was het data traineeship een feit. Een intensief traineeship waarbij acht certificeringen behaald worden, zorgt voor aantoonbaar bewijs dat de young professionals van Smart Data People gekwalificeerd zijn om in dit vakgebied aan de slag te gaan. Na dit traject stromen de professionals in bij partners van Smart Data People, om hun kennis in de praktijk te brengen. Kortom, de kennis weer terugbrengen in de organisaties. Dat is waar het concept zich op richt.

Ons team

PicturePeople (24 van 25)

Carlo Teeuwissen

MANAGING
PARTNER
PicturePeople (22 van 25)

Eva Linssen

RECRUITER
PicturePeople (13 van 25)

Joep Mulder

MANAGING
PARTNER
PicturePeople (19 van 25)

Nina Pijpers

RECRUITMENT &
TALENT MANAGER
PicturePeople (9 van 25)

Jordie Smits

SALES
CONSULTANT

Onderscheidend vermogen

Trainees met erkende (Microsoft) certificeringen

SQL, Excel, Power BI, SSIS, SSAS, Azure Big Data, Python/R, Scrum/Agile (MCSA & MCSE)

Continue ontwikkeling op relevante actualiteiten en nieuwe technieken in de markt

Uitstekende referenties van onze trainees en opdrachtgevers

Kandidaat kan worden overgenomen, dus geen doorlopende externe inhuur

Samenwerkingspartner voor de lange termijn

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?