Is jouw organisatie klaar voor Business Intelligence?

Wij geloven in de kracht van onze deta-vast constructie

Data krijgen een steeds prominentere rol in de bedrijfsvoering van organisaties én overheden.  Het is van belang dat deze data optimaal ingericht worden, zodat deze data nauwkeurig, betrouwbaar, relevant en tijdig beschikbaar blijven. Wij helpen deze organisaties, zodat zij zelf beter kunnen gaan sturen op deze informatie.

Wij doen dit door recent WO afgestudeerden met een bèta of bedrijfskundige op te leiden en volledig te certificeren in Business Intelligence door middel van het Business Intelligence traineeship. Nadat deze kandidaten (twee maanden intern) zijn opgeleid tot BI-professional gaan zij aan de slag binnen één bedrijf om deze kennis vervolgens toe te passen. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? 

0 jaar
ervaring
IT Traineeships
0 jaar
gemiddelde leeftijd trainees
0 jaar
kennis over
Business Intelligence
0 %
focus op BI
Jeffrey

"Verschillende kandidaten met een diversiteit aan studieachtergronden, maar met een gezamenlijke passie voor data."

Jeffrey van der Gucht
MSc. Particle and Astrophysics
BI Trainee
Aantekening 2019-02-11 105232

"Waarom ik wil werken in dit vakgebied? Ik wil (maatschappelijke) organisaties kunnen ondersteunen bij het maken van beslissingen. Om met die nieuwe inzichten problemen te voorkomen, in plaats van slechts op te lossen."

Loes van Erp
MSc. Business Analytics and Operations Research
BI specialist bij CWZ
IMG_0523

"Tijdens de business- en soft skills training kregen we meer inzicht in hoe we overkomen en hoe je je communicatiestrategie kunt afstellen op anderen. Het was een leerzame ervaring waar iedereen erg enthousiast over was."

Remco Kortekaas
MSc. Software Architectures en Cloud Computing
BI specialist bij ABT
pasfoto 2

"Het traineeship was duidelijk en goed opgezet. Door de groep klein te houden was er genoeg ruimte voor individuele aandacht en werd je een hechte groep, wat ik erg fijn en leuk heb gevonden!"

Paulien Schets
MSc. Wiskunde
BI specialist bij NOC*NSF
joris blom

"Geweldig hoeveel kennis ik in zo'n relatief korte periode op heb kunnen doen. Daarnaast zijn ook alle faciliteiten eromheen top geregeld."

Joris Blom
BSc. Bedrijfskunde MER
BI specialist bij Wensink

wIL JE MEER WETEN OVER SMART DATA PEOPLE?