Is jouw organisatie klaar voor onze Data Trainees?

Onze werkwijze

Smart Data People biedt een gedegen Data traineeship aan voor recent WO afgestudeerden richting bèta of bedrijfskunde met een aantoonbare affiniteit voor data die graag willen werken binnen dit vakgebied. Steeds meer organisaties maken de beweging naar een data gedreven omgeving, waarbij een dringende behoefte is om te groeien met eigen personeel en de kennis intern te houden. Tijdens ons traineeship behaalt de trainee acht certificeringen. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om gebruik te maken van ons aanbod aan online trainingen. Met deze kennis zijn onze trainees gekwalificeerd om direct van toegevoegde waarde te zijn binnen organisaties.

Vervolgens kan de trainee de geleerde kennis toepassen bij één van onze partners. Vanuit Smart Data People zijn we daarbij doorlopend op zoek naar nieuwe partners waar onze trainees kunnen instromen. De match tussen trainee en onze partner is erg belangrijk. Om deze reden werken we dan ook volgens de deta-vast constructie van één jaar met kosteloze overname. In plaats van het doorlopend inhuren van ZZP’ers of consultancy is er een behoefte om te groeien met eigen personeel en de kennis intern in de organisatie te borgen. Dat is waar ons concept zich op richt.

Wij geloven in de kracht van onze deta-vast constructie

Betrokkenheid vanuit iedereen, een samenwerking voor de langere termijn en flexibiliteit met een maandelijkse opzegtermijn; kortom, zekerheid om door te groeien naar een volledig data gedreven organisatie.

Wij doen dit door recent WO afgestudeerden met een bèta of bedrijfskundige achtergrond op te leiden en volledig te certificeren in de wereld van data. Nadat onze trainees (twee maanden intern) zijn opgeleid tot Data professional gaan zij direct aan de slag binnen een organisatie om deze kennis in de praktijk te brengen.

Opdrachtgevers aan het woord

0 jaar
ervaring
IT Traineeships
0 jaar
gemiddelde leeftijd trainees
0 jaar
kennis over
Business Intelligence
0 %
focus op BI
Jeffrey van der Gucht MSc Particle and Astrophysics BI trainee

"Verschillende kandidaten met een diversiteit aan studieachtergronden, maar met een gezamenlijke passie voor data."

Jeffrey van der Gucht
MSc. Particle and Astrophysics
BI Trainee
Loes van Erp MSc. Business Analytics and Operations Research BI specialist bij CWZ

"Waarom ik wil werken in dit vakgebied? Ik wil (maatschappelijke) organisaties kunnen ondersteunen bij het maken van beslissingen. Om met die nieuwe inzichten problemen te voorkomen, in plaats van slechts op te lossen."

Loes van Erp
MSc. Business Analytics and Operations Research
BI specialist bij CWZ
Remco Kortekaas MSc. Software Architectures en Cloud Computing BI Specialist bij ABT

"Tijdens de business- en soft skills training kregen we meer inzicht in hoe we overkomen en hoe je je communicatiestrategie kunt afstellen op anderen. Het was een leerzame ervaring waar iedereen erg enthousiast over was."

Remco Kortekaas
MSc. Software Architectures en Cloud Computing
BI specialist bij ABT
Paulien Schets MSc. Wiskunde BI Specialist bij NOC*NSF

"Het traineeship was duidelijk en goed opgezet. Door de groep klein te houden was er genoeg ruimte voor individuele aandacht en werd je een hechte groep, wat ik erg fijn en leuk heb gevonden!"

Paulien Schets
MSc. Wiskunde
BI specialist bij NOC*NSF
Joris Blom BSc. Bedrijfskunde MER BI Specialist bij Wensink

"Geweldig hoeveel kennis ik in zo'n relatief korte periode op heb kunnen doen. Daarnaast zijn ook alle faciliteiten eromheen top geregeld."

Joris Blom
BSc. Bedrijfskunde MER
BI specialist bij Wensink

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?