Is jouw organisatie klaar voor onze Data Trainees?

Onze werkwijze

Smart Data People biedt een gedegen Data traineeship aan voor recent WO afgestudeerden richting bèta of bedrijfskunde met een aantoonbare affiniteit voor data die graag willen werken binnen dit vakgebied. Steeds meer organisaties maken de beweging naar een data gedreven omgeving, waarbij een dringende behoefte is om te groeien met eigen personeel en de kennis intern te houden. Tijdens ons traineeship behaalt de trainee acht certificeringen. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om gebruik te maken van ons aanbod aan online trainingen. Met deze kennis zijn onze trainees gekwalificeerd om direct van toegevoegde waarde te zijn binnen organisaties.

Vervolgens kan de trainee de geleerde kennis toepassen bij één van onze partners. Vanuit Smart Data People zijn we daarbij doorlopend op zoek naar nieuwe partners waar onze trainees kunnen instromen. De match tussen trainee en onze partner is erg belangrijk. Om deze reden werken we dan ook volgens de deta-vast constructie van één jaar met kosteloze overname. In plaats van het doorlopend inhuren van ZZP’ers of consultancy is er een behoefte om te groeien met eigen personeel en de kennis intern in de organisatie te borgen. Dat is waar ons concept zich op richt.

0 jaar
Ervaring met traineeships
0 jaar
Gemiddelde leeftijd trainees
0 jaar
Kennis over
Business Intelligence
0 %
Focus op
Business Intelligence
jeffrey website5

Verschillende kandidaten met een diversiteit aan studieachtergronden, maar met een gezamenlijke passie voor data.

Jeffrey van der Gucht
MSc. Particle and Astrophysics
BI Specialist bij ABT
Loes2

Waarom ik wil werken in dit vakgebied? Ik wil (maatschappelijke) organisaties kunnen ondersteunen bij het maken van beslissingen. Om met die nieuwe inzichten problemen te voorkomen, in plaats van slechts op te lossen.

Loes van Erp
MSc. Business Analytics and Operations Research
BI Specialist bij NOC*NSF
Mies3

Leuk om te zien dat de organisaties waar we gaan starten afgestemd zijn op onze opleiding en interesses.

Mies van Bergen
MSc. Biomedische Wetenschappen
BI Specialist bij Synthon
Marco

"Let the dataset change your mindset", vat dit traineeship goed samen.

Marco de Jong
BSc. Information Sciences
BI Trainee

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?